ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΒIOKINHΣΙΣ
Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης Κέρκυρα


Το κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης “Βιοκίνησις” το οποίο βρίσκεται στην Κέρκυρα, λειτουργεί από το 2014 και από τότε ασχολείται με την πρόληψη και την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και διαταραχών καθώς και με την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων.

Πρόκειται για έναν ζεστό, φιλικό, άνετο και κλιματιζόμενο χώρο, 200 τ.μ., τον οποίο έχουμε εξοπλίσει με σύγχρονα μηχανήματα και θεραπευτικά μέσα, προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της φυσικοθεραπείας και φυσικής αποκατάστασης.

 
 

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, αποτελείται από φυσικοθεραπευτές με συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των γνώσεών και δυνατοτήτων τους, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τις τελευταίες τεχνικές που προστάζει η επιστήμη της φυσικοθεραπείας. Η ομάδα μας, σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές μεθόδους μας, μπορούν να σας εξασφαλίσουν άμεσα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η χρήση των πιο πρόσφατων τεχνικών και πρωτοκόλλων θεραπείας συνεργούν για το καλύτερο και μακροβιότερο αποτέλεσμα της θεραπείας.

 
Στο χώρο μας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας παρέχουμε μία απόλυτα εξατομικευμένη φυσικοθεραπευτική προσέγγιση του προβλήματός σας και ότι θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε και πάλι την ποιότητα ζωής που όλοι δικαιούμαστε, απαλλαγμένοι από τον πόνο και παραμένοντας όσο το δυνατόν πιο κοντά στην φυσιολογία της κίνησης.
 
 
Στόχος μας είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη αποκατάσταση των ασθενών ώστε να επανενταχθούν σε όλες τις καθημερινές και αθλητικές δραστηριότητες τους αλλά και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.
 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

 ή περάστε από το κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης στην Κέρκυρα να συζητήσουμε
το πρόβλημά σας και μαζί να βρούμε την ιδανική θεραπεία.