ΤΜΗΜΑΤΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Βιοκίνησις | Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης Κέρκυρα


Η Φυσικοθεραπεία είναι η θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στα φυσικά μέσα που χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς. Η φυσικοθεραπεία βοηθά στην αντιμετώπιση κινητικών προβλημάτων, συμβάλει με καθοριστικό τρόπο στην επανεκπαίδευση των ασθενών στην βάδιση, παρέχει ανακούφιση από οξείες σωματικές ενοχλήσεις και μυοχαλαρωτικές ασκήσεις.


Στο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης “Βιοκίνησις” το οποίο βρίσκεται στην Κέρκυρα, αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή με ευθύνη και συνέπεια. Ξεκινώντας από την αξιολόγηση του προβλήματός του, διαμορφώνουμε ένα πρόγραμμα θεραπειών προσαρμοσμένο στην πάθησή του που θα οδηγήσει τελικά στην αποθεραπεία.

Φροντίζουμε ο ασθενής να ενημερωθεί και να εξοικειωθεί σχετικά με την πάθησή του, έτσι ώστε να αποφύγει πιθανά λάθη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υποτροπή. Τελικός στόχος μας είναι να απαλλαχθεί από το πρόβλημα του ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του.

 
 
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  Ορθοπαιδικές
  Νευρολογικές
  Ρευματολογικές παθήσεις
  Αθλητικές κακώσεις
  Αναπνευστική γυμναστική
  Θεραπεία ακράτειας
  Κατασκευή ορθωτικών πελμάτων
  τμήμα παιδιου και εφήβου
 
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  Trigger point therapy
  Manual therapy
  Mckenzie
  Mulligan
  Κινησιοθεραπεία
  Dry Needling
  Λεμφική μάλαξη
  Θεραπευτική Άσκηση
 
 
  Bebos concept
  PNF
  Βobath για παιδιά
  Ηλεκτροθεραπεία
  laser κ.α.
 
 
 
 


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

Έμπειροι και εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές μπορούν να καλύψουν την ανάγκη της φυσικοθεραπείας στο σπίτι, όταν οι ανάγκες ή το χρονικό διάστημα της αποκατάστασης δεν επιτρέπουν την μετάβαση του ασθενούς στο χώρο μας.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο σπίτι του ασθενή ή σε χώρους που φιλοξενείται (μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, μονάδες υποστηριζόμενης διαβίωσης κ.α.). Επίσης δίνονται συμβουλές διαμόρφωσης του χώρου που ζει.

 
 
 
 


PERSONAL TRAINING

Σε συνεργασία με έμπειρους γυμναστές, σχεδιάζουμε ασφαλή δραστικά και αποδοτικά προγράμματα γυμναστικής με γνώμονα τους προσωπικούς στόχους κάθε πελάτη.


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η πρώτη αθλητική σειρά διατροφής για όλο το 24ωρο ενος αθλητή τώρα και στη Ελλάδα με 5 καινοτόμα προϊόντα εγκεκριμένα από την WADA.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 ή περάστε από το κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης στην Κέρκυρα να συζητήσουμε
το πρόβλημά σας και μαζί να βρούμε την ιδανική θεραπεία.